İ 19. TÜRKİYE İŞ BANKASI İSTANBUL YARI MARATONU’nunda Altınbaş Üniversitesi olarak bizler de gönüllü olduk.  Öğrencilerimizden oluşan gönüllülerimizle Galata parkurunda parkur boyunca dizilerek koşucuları heyecanla bekledik . El dövizleri, düdükleri ve alkışları ile koşuculara moral ve motivasyon sağladık. Birçok koşucunun gönüllüleri gördüğünde ve düdük seslerini duyduğunda morallerinin yükseldiği, daha fazla alkış istediği, bizl gönüllüler ile çak yapmak için yanımıza geldiler. Yağmurlu hava koşullarında parkuru bitiren koşucular kadar, aynı koşullarda onlara motivasyon sağlayan Parkur Cheerzone gönüllüleri, koşan sporcunun yarışı son dakikaya kadar bırakmadıkları gibi, görevlerini yapmayı bırakmamışlar ve parkuru ilk tamamlayan Elit Atletlerden, son tamamlayan 85 yaş üstü koşuculara kadar her bir koşucuya enerji ve motivasyon sağlamışlardır.